wie | wat |


ELISABETH KOOPMANS

ADEMCOACH | YOGADOCENT

23 JAAR INTERNATIONALE ERVARING

Eind jaren ’80 heb ik de zeer intensieve tweejarige Yogadocenten opleiding gevolgd in Mumbai, India, bij het ‘Yoga Institute of Santa Cruz’. Deze oudste Indiase Yogaschool staat bekend om zijn klassieke Hatha yoga opleiding, die zowel medisch als filosofisch is georiënteerd en gedragen word door generaties van Indiase Yogi’s.

Vanaf 1992 heb ik diverse yoga opleidingen in de USA en Thailand gevolgd (o.a. Kundalini , Power, Iyengar , Agama yoga, ..) en heb ik mijn eigen yogastudio ‘Casa Shakti’ opgezet in Monterrey, Mexico. Naast de lessen die ik gaf, leidde ik yogaleraren op en bouwde de studio zo verder uit tot een bloeiend centrum met meer dan 200 leerlingen en 8 Yoga leraren.

In 2009 keerde ik terug naar Nederland en volgde de opleiding tot ademcoach bij Marco de Jager van Inside Out, die ik in 2011 afrondde bij dr. J. Kravitz in Zwitserland. In 2016 volgde de opleiding tot Breathwork Practioner in de Sundoor Spiritdance school van Peggy Dylan.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen adempraktijk in Eindhoven waarin ik  yoga ,  transformational breathing en Sundoor breathing kennis integreer.