sessie

INDIVIDUELE SESSIE :       Duur: 1 ½  – 2 uur (omvat een coachinggesprek, een ademanalyse, ademwerk en integratie/ relaxatie).

TARIEVEN : volwassenen 60 euro 

Elke ademsessie werkt op 3 niveau’s:

Fysiek niveau    Op fysiek niveau doorbreek je de beperkte ademhalingspatronen en leer je om meer effectief en gemakkelijker te ademen. Door een diepe, verbonden adem krijg je een optimale zuurstofopname, hetgeen leidt tot verbetering van je ‘algehele’ gezondheid : maw een soepeler werkend middenrif ,verbetering van de bloeddoorstroming en versterking van het immuun en lymfesysteem. De eerste fase is erop gericht de ademhaling te openen en te verbinden, wat wil zeggen dat je in je buik , middenrif en borst gaat ademen zonder pauzes tussen de in- en uitademing. We noemen dit het lichamelijke niveau, waarop adempatronen als gevolg van vastzittende emoties en trauma’s doorbroken worden op celniveau.

Een ademcoach kan je helpen door middel van een speciale ademtechniek je ademhaling weer helemaal te openen. Al na enkele minuten op deze manier ademhalen, zul je van alles in je lichaam gaan voelen. Je voelt letterlijk waar je energie blokkeert en stagneert.  Deze energie is voelbaar tijdens en na de sessies. Na een ademsessie voelen mensen zich vitaler en energieker.

Mentaal-emotioneel niveau        Op dit niveau schoon je het onderbewuste op van belemmerende overtuigingen en blokkerende emoties. Om emoties te vermijden en te onderdrukken zijn we onze ademhaling gaan “controleren”. We gebruiken niet meer ons gehele ademhalingssysteem (van onderbuik t/m keel) maar ademen bijv. alleen maar hoog in de borst of alleen in het middenrif. Tijdens een sessie worden gevoelens van bv angst, boosheid ,  depressie, stress, zelfsabotage  getransformeerd naar het niveau van accepatie, integratie, vreugde en vitaliteit.                De coach begeleidt het helingsproces d.m.v. het benoemen van positieve affirmaties en het behandelen van drukpunten: gebieden in het lichaam, waar energie is gaan vastzitten

Spiritueel niveau      Je komt op dit niveau in aanraking met jouw essentie, wie jij werkelijk bent. Dit niveau maakt het mogelijk je bewust te verbinden met je hogere zelf. Het brengt je dichter bij je missie en je levensvreugde. Het is een meditatieve trance staat, waarin heling op het diepste niveau plaatsvindt. Deze staat wordt vaak door mensen ervaren als een diepere staat van Zijn.      Dit is het niveau, waarin al het getransformeerde een plek krijgt. Ook wel de integratiefase genoemd